Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Teatrul de Nord lansează concursul de dramaturgie: ”Diferitele generații în căutarea diferitelor Românii”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul de Nord Satu Mare anunță lansarea concursului de dramaturgie Focus Drama: Ro, cu tema „Diferitele generații în căutarea diferitelor Românii”. 

Textul câștigător va fi montat la Teatrul de Nord în stagiunea 2018-2019, iar alte patru finaliste vor beneficia de spectacole-lectură în cadrul unui eveniment dedicat dramaturgiei românești contemporane. 

Concursul se adresează tuturor autorilor de limbă română, indiferent de vârstă și experiență profesională.

Regulament: piesele se vor trimite pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu în 15 septembrie.

Nu există restricții de formă sau număr de pagini; în selecție se va ține cont de originalitatea propunerii, de calitatea scrisului și de relevanța abordării pentru tema concursului; Autorul textului câștigător trebuie să aibă disponibilitatea de a adapta textul în funcție de nevoile scenice, împreună cu echipa artistică, și de a participa la repetițiile spectacolului.

Calendar: - 15 septembrie – data limită de trimitere a textelor; 20 septembrie – anunțarea rezultatelor; septembrie-octombrie – adaptarea textului câștigător pentru montare.

Juriul de selecție va fi format din: Elise Wilk (dramaturg), Ovidu Caița (regizor) și Radu Botar (actor).Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii