gotec

Centrul de Reabilitare ”Sf. Iosif” al Caritas a marcat Ziua Copilului

Cătunul Szejke a fost gazda programelor organizate de Ziua Copilului de Centrul de Reabilitare „Sf. Iosif” din Satu Mare, instituție ce funcționează sub egida Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare.

La eveniment au participat atât copiii care frecventează instituția, cât și membrii lor de familie.

Cei prezenți au avut posibilitatea să aleagă dintr-o multitudine de programe interesante, precum: confecționare zmeu din hârtie, realizare baloane uriașe de săpun, creare tablou din pietriș colorat. Oricine a putut beneficia de serviciile de înfrumusețare oferite de salonul de aplicare tatuaj temporar și pictură pe față, sau să facă o plimbare cu mașinuța-bicicletă.

Cei prezenți s-au implicat cu drag în activitățile oferite de gazda evenimentului, Asociația Borókagyökér, în cadrul cărora au avut prilejul să învețe despre ingredientele și procesul de realizare a unui cașcaval de calitate, să se inițieze în olărit, să creeze brățări din mărgele, să modeleze aluat dospit ca niște bucătărese pricepute. Toate aceste programe au oferit o oportunitate excelentă pentru copiii și membri lor de familie să învețe lucruri noi împreună, să se bucure de roadele eforturilor comune.

În derularea programelor s-au implicat activ două voluntare de la Colegiul Național „Kölcsey Ferenc” Satu Mare, Muhi Andrea și Mezőfényi Beatrix.
”Suntem tinere, avem timp, ne place să ajutăm, de aceea am acceptat cu bucurie să ne ocupăm noi de pictura pe față în cadrul evenimentului de astăzi” – a afirmat Andrea.

Echipa Centrului de Reabilitare „Sf. Iosif” speră ca evenimentul de sâmbătă să rămână o amintire plăcută pentru toți participanții.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii