Imprimă această pagină

Elevii sătmăreni au început școala cu „10 pentru siguranță!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Campania 10 PENTRU SIGURANȚĂ, desfășurată la nivel național de către structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a debutat în județul Satu Mare cu un eveniment organizat sâmbătă, 7 septembrie, la mall-ul Shopping City Satu Mare.

Polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog au interacționat cu părinții și copiii prezenți la mall.

Dacă pe copii i-au angrenat în jocuri interactive care au presupus verificarea cunoașterii regulilor de circulație, aceștia fiind răsplătiți cu rechizite școlare, cu părinții, specialiștii au discutat despre preocupările pe care le au copii în timpul liber, despre accesul acestora la internet și alte aspecte care țin de siguranța școlară.

Azi, polițiștii au fost alături de elevi în prima zi de școală, ocazie cu care le-au transmis că și polițiștii trăiesc împreună cu elevii, părinții și cadrele didactice emoția unui nou început și au fost prezenți în fața lor pentru a-i asigura că, adevărații profesioniști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le sunt alături și au ca prioritate siguranța lor.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii