banner draxkmaier satu mare

Absolvenții, așteptați în 18 octombrie la Bursa locurilor de muncă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019.

Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenții teritoriale.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine ofertele de locuri de muncă la nivel teritorial și va fi organizată de către fiecare agenție județeană pentru ocuparea forței de muncă.

La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Evenimentul din data de 18 octombrie 2019 va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar 09:00 – 16:00 și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Agenții economici care doresc să participe la bursă,se pot adresa agenției locale unde vor depune oferta de participare.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii