banner draxkmaier satu mare

Concurs de Inovație Tehnică și IT DaVinci, la Casa Meșteșugarilor

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Elevii smart din județele Satu Mare, Bihor, Sălaj și Maramureș pot participa la concursul de Inovație Tehnică și IT DaVinci, care va avea loc în data de 12 octombrie, începând cu ora 10:00, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

Aflat la prima ediție, concursul este organizat de Rotary Club Satu Mare, împreună cu Rotary Club Bucuresti, cu sprijinul Rotaract și Interact din Satu Mare, și se adresează elevilor smart în scopul incurajării, promovării și recunoașterii valorilor în domeniul de inovare tehnică și IT.

Potrivit organizatorilor, concursul va avea trei secțiuni tematice:
1) Inteligență artificială și Software
2) Robotică și automatizări industriale
3) Inginerie creativă ( altele decât 1 și 2 ).
Cele 3 secțiuni vor avea la rândul lor câte două subsecțiuni :
1) Pentru elevii claselor V – VIII
2) Pentru elevii claselor IX – XII.
Lucrările care se claseaza pe locul I în cadrul fazei regionale, la fiecare din cele trei secțiuni tematice, vor fi transmise Clubului Rotary București, organizatorul național al competiției.
Premiile vor fi acordate pentru fiecare secțiune și subsecțiune in parte și vor fi de 1.000 lei - locul I, 750 lei - locul II, și 500 lei - locul III.
Comisia centrală de jurizare va selecta lucrările care se califică, iar acestea vor putea participa la faza națională, care va avea loc in data de 2 noiembrie, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii