Imprimă această pagină

Scenariile de funcționare a grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Satu Mare, în ultima săptămână înainte de vacanța de iarnă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a prezentat astăzi scenariile de funcționare a unităților de învățământ în săptămâna 20-23 decembrie, ultima înainte de vacanța de iarnă.

Vacanța de iarnă începe de vineri, 24 decembrie. Elevii din ciclurile gimnazial, liceal și profesional vor avea liber o săptămână, până în 3 ianuarie, iar cei din ciclul primar și preșcolarii vor avea două săptămâni de vacanță, până în 10 ianuarie.

SCENARIILE:

- desfășurarea cursurilor zilnice, cu prezență fizică, la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat / la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar din localitățile în care rata de incidență este sub 3 la mie

- desfășurarea cursurilor în regim online la nivelul tuturor unităților de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de 60% din personal este vaccinat.

În  județul Satu Mare, potrivit situației prezentate de Inspectoratul Școlar, o singură unitate școlară va fi online, restul au prezență fizică la cursuri. Singura unitate școlară la care elevii vor învăța în sistem online este Școala Gimnazială Cămârzana.

Conform datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, la momentul raportării, șase elevi/preșcolari sunt infectați cu Covid-19 (Liceul Teoretic Carei (3), Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” Satu Mare (2), Școala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” Carei (1), respectiv cinci profesori (Grădinița cu program prelungit Oar, Liceul Teoretic Carei, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Moftinu Mic, Școala Gimnazială ”Grigore Moisil” Satu Mare, Școala Gimnazială Acasă).

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii