Școala de Valori recrutează traineri colaboratori din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Școala de Valori recrutează traineri colaboratori din Satu Mare, dar și din Timișoara și București.

”Te invităm în comunitatea oamenilor pasionați de învățare. Trainerii noștri sunt din toată țara și de abia așteaptă să te cunoască!
Cât despre tine, haide cu dorința de a inspira copiii și curiozitatea de a interacționa cu adolescenții. Experiența nu-i necesară,  îți asigurăm pregătirea pentru activitate. Tu vii cu energia și noi cu conținutul educațional și materiale de lucru. Te vei descurca de minune!”, este mesajul organizației Școala de valori.
Pentru înscriere, spune-ne câteva cuvinte despre tine aici: shorturl.at/rELMO 
Ajută-ne să ajungem la toți prietenii „schimbă-lume”, transmite mesajul mai departe 
Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru şi curaj.
Misiunea Școlii: Călăuzim tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți.
Ne propunem să schimbăm orizontul mental al tinerilor și să-i ajutăm să-și însușească inteligența valorilor. Astfel, am construit programe și ateliere care să-i ghideze pe tineri, să-i consilieze pentru dezvoltarea caracterului și a personalității, să-i îndrume în acțiuni de civism activ și de coeziune și incluziune socială.
Educația centrată pe valori înzestrează tinerii, pe profesorii și părinții lor cu o mai mare responsabilitate personală pentru actul educațional, în ansamblu, și astfel putem contribui la transformarea României într-o societate integră reconstruită pe fundamente etice.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii