Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Loc nou de joacă în incinta Grădiniței Nr.13

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să investească în educația și dezvoltarea celor mici.

Astfel, printre investițiile derulate la creșele și școlile din municipiul Satu Mare, în primăvara acestui an a fost demarată amenajarea unui loc de joacă în incinta Grădiniței cu Program Prelungit Nr.13, situată pe Aleea Milcov, nr.4 .
În vederea amenajării unui loc de joacă atractiv pentru copiii care frecventează grădinița, au fost achiziționate mai multe balansoare din lemn, leagăne duble, carusel cu băncuță, ansamblu de joacă cu panouri de cățărare, topogane, precum și căsuțe, valoarea investiției fiind de peste 140 de mii lei.
“La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13 sunt înscriși 185 de copii, respectiv sunt deschise în prezent 8 grupe. Deși curtea este una generoasă, până în prezent, spațiul nu a fost valorificat astfel încât cei mici să desfășoare activități și jocuri în aer liber. Cred că am reușit prin amenajarea acestui loc de joacă să oferim copiilor surse de distracție și relaxare, de exprimare a personalității lor, de petrecere într-un mod recreativ a timpului liber într-un mediu sigur“, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii