Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“Suntem mici, dar circulăm corect!”, o campanie a poliției sătmărene

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au participat azi, 22 mai, la a 11-a ediție a concursului interjudețean “Suntem mici, dar circulăm corect!”, organizat la Grădinița cu program prelungit 14 Mai din municipiul Satu Mare.

Concurs, la care au participat 24 de echipaje de preșcolari din 20 de grădinițe de pe raza județului Satu Mare și Bihor, a fost organizat de doamna director a Grădiniței nr. 14, Anuca Cupșa, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Inspectoratul Școlar Satu Mare.

Pe parcursul concursului copii au dovedit abilități deosebite și cunoștințe temeinice de educație rutieră atât la proba teoretică cât și la cea practică, fiind jurizați de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare: Serviciul Rutier, Compartimentul Prevenire și Relații Publice.

În final toate echipajele au fost premiate în funcție de rezultatele obținute fiind acordate 3 premii pentru locul I, 3 pentru locul al II-lea, 3 pentru locul al III-lea, 12 mențiuni și desigur 3 premii speciale.

Ne bucurăm să constatăm că de la an la an copii sunt tot mai bine pregătiți și sunt tot mai interesați să-și dovedească cunoștințele luând în serios participarea la un astfel de concurs înainte de a începe viața de școlar.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii