Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gala Educatoarelor Sătmărene, miercuri, la Majestic

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Asociația OvidiuRO, în colaborare cu Rotary Club Satu Mare, organizează Gala Educatoarelor Sătmărene, miercuri, 30 mai 2018, începând cu ora 16.00, la Sala de evenimente Majestic, Bulevardul Unirii nr. 34 Satu Mare.

Evenimentul face parte dintr-un proiect lansat la finalul lunii martie, care își propune să aducă în prim-plan profesia de educator și grădinița, ca bază pentru succesul școlar de mai târziu, să încurajeze și să premieze educația preșcolară de calitate. În cadrul galei se vor acorda următoarele categorii de premii:

Premiul pentru relația educatoare-copil în mediul urban/rural;
Premiul pentru profesionalism și impact în mediul urban/rural;
Premiul pentru incluziune socială în comunitate defavorizată;
Premiul pentru spirit antreprenorial;
Premiul pentru întreaga carieră didactică;
Premiul pentru debutanți.

Evaluarea candidaților s-a realizat pe baza unui eseu argumentativ, referințe profesionale oferite candidatului de persoane relevante și printr-o vizită neanunțată, de evaluare la grupă, pentru observarea directă a activității cu copiii. Din juriu fac parte reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, câte un reprezentant al educatorilor, al directorilor de școală, al părinților, precum și al Asociației OvidiuRO, respectiv Rotary Club Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii