Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Titularizare 2018 | Viitorii profesori, mai prost pregătiți decât elevii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Rezultatele obținute de profesorii sătmăreni la examenul de titularizare au fost cu mult mai slabe decât cele obținute de elevi atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat.

Promovabilitatea la titularizare (adică a notelor de peste 7.00) a fost de sub 40%, doar 127 de candidați, din totalul de 323 au obținut note mai mari de 7).

Dintre cei 324 de candidați care au susținut proba scrisă la examenul de titularizare din acest an, 323 au fost notați. O lucrare a fost anulată în centrul de evaluare.

Procentul de promovabilitate, la nivel județului Satu Mare, este de 76,47%.

Situația pe tranșe de note, la nivelul județului Satu Mare, se prezintă astfel:

– 76 candidați cu note mai mici decât 5;

– 120 candidați cu note mai mari decât 5 și mai mici decât 7;

– 127 candidați cu note mai mari decât 7.

Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații la inspectoratul școlar, azi 17 iulie, până la ora 21.00 și mâine 18 iulie, în intervalul orar 08.00-15.00.

Candidații care au obținut nota minim 7 atât la proba scrisă cât și la proba practică/inspecția specială la clasă se pot titulariza în condițiile în care vor fi repartizați pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidații care au obținut nota minim 5 atât la proba scrisă cât și la proba practică/inspecția specială la clasă pot fi repartizați pentru suplinire în anul școlar 2018-2019.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii