Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kereskenyi Gabor: ”Luni, preșcolarii și elevii din Satu Mare vor începe cursurile în condiții dintre cele mai bune”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Satu Mare a investit 3,4 milioane de lei în renovări, reabilitări și dotări la școlile din municipiul Satu Mare. Astfel, noul an școlar poate să înceapă în condiții dintre cele mai bune.

Primarul Gabor Kereskenyi a verificat personal stadiul lucrărilor şi modul în care sunt respectate termenele prevăzute pentru finalizare.

”Ne-am străduit în ultimii doi ani să investim în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ. Luni, preșcolarii și elevii din Satu Mare vor începe cursurile în condiții dintre cele mai bune. Proiectele noastre în Educație continuă până în momentul în care fiecare unitate de învățământ din Satu Mare va fi la standardul dorit de către noi toți. Pentru că educația stă la baza unei societăți sănătoase, iar în Satu Mare învățământul este un domeniu prioritar”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

Citește și  


Suma de 3,4 milioane de lei a fost folosită pentru lucrări de reabilitare a clădirilor, reparaţii branşamente, înlocuire acoperiş, tâmplărie, instalaţii sanitare şi pardoseli, achiziția de diverse bunuri și echipamente. Totodată, acolo unde situaţia a impus, mobilierul deteriorat a fost înlocuit cu unul nou.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii