alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Dintr-un autobuz acoperit cu noroi, un șofer ține să transmită un mesaj conducerii județului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Îmi doresc să facă măcar o zi zece curse pe acest drum" este mesajul pe care un șofer de autobuz l-a transmis conducerii Consiliului Județean Satu Mare.

Șoferul s-a alăturat azi celor aproape 200 de locuitori care au protestat în această după-masă la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați. 

Șoferul de autobuz face curse regulate în zonă și susține că durata cursei s-ar înjumătăți, dacă drumul ar fi practicabil. În condițiile în care drumul este plin cu cratere, o cursă pe care în mod obișnuit ar face-o în 20 de minute, o face în peste 40. Iar zilnic, bărbatul face zece curse.

Întrebat dacă are vreun mesaj să le transmită autorităților, acesta a spus că ar dori ca cei din conducerea Consiliului Județean să lucreze măcar o zi în locul lui. "Îmi doresc să facă măcar o zi zece curse pe acest drum" a spus acesta.

Autobuzul pe care îl conduce este acoperit cu praf gros. Bărbatul susține că este spălat zilnic,  după fiecare cursă, însă degeaba. Practic, geamurile sunt fumurii din cauza prafului.

Ceilalți șoferi, colegi ai acestuia, îl mai iau peste picior și îl întreabă dacă are autorizație pentru geamurile fumurii. Dar nu se supără.

Resemnat, șoferul susține că trebuie să reziste: "Ce să facem?! Sunt sute de oameni care fac naveta în fiecare zi ca să câștige o pâine. Nu putem să renunțăm la aceste curse", a spus șoferul.

Problema cu Autostrada Codrului este una veche, însă, în 22 octombrie, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a verificat ”pe teren” calitatea lucrărilor începute, în urma căreia susținea că ”Prin realizarea acestor lucrări se va reduce cantitatea de praf din atmosferă produsă de traficul rutier, se vor îmbunătăți condițiile de circulație, iar din punct de vedere tehnologic se protejează sistemul rutier realizat anterior”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii