Imprimă această pagină

Simion Ardelean: ”Primăria Satu Mare își bate joc de codreni!” | Protestul codrenilor, blocat de angajații Primăriei Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Solicitarea depusă în data de 12 noiembrie de locuitorii din zona Codrului pentru avizarea protestului solicitat pentru ziua de azi s-ar fi rătăcit în Primăria Satu Mare.

Primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean, unul dintre inițiatorii protestului, susține că ieri Primăria susținea că ”nu a găsit solicitarea”, astfel că a fost trimisă o nouă solicitare pentru ziua de mâine, 15 noiembrie.

În aceasă dimineață, însă, solicitarea rătăcită, a fost găsită.

Angajații au găsit solicitarea depusă în data de 12 noiembrie în care se solicita avizarea protestului pentru ziua de azi, acordând aviz favorabil pentru protestul de azi, anunțat pentru ora 11,00.

Sigur, avizul a fost trimis pe mail Primăriei Homoroade, la ora 10.30, dând ”un răgaz” de 30 de minute protestatarilor pentru mobilizare si organizare.

Redăm anunțul postat de primarul comunei Homoroade: ”Primaria Satu Mare isi bate joc de codreni! Asa cum v-am informat, ieri Primaria Satu Mare nu a gasit solcitarea trimisa de Primaria Homoroade in data de 11.11.2019, pentru protestul programat azi, conditii in care am trimis o alta solicitare pentru maine 15.11.2019, care iar nu-i sigur ca a ajuns!?? Surpriza!!! Azi la ora 10.30, Primaria Satu Mare trimite pe mail catre Primaria Homoroade, avizul favorabil pentru protestul de azi de la ora 11!!! Practic, am primit 30 de minute pentru mobilizare si organizare!?”

După aflarea veștii, codrenii urmează să ia o nouă hotărâre.

Reamintim că, după protestul de săptămâna trecută din Amați, locuitorii din zona Codrului au decis să mute protestul în fața Palatului Administrativ din centrul municipiului pentru ziua de azi. Aceștia susțin că autoritățile județene nu gestionează cum trebuie problema celor 17 km de drum aproape impracticabil.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii