banner draxkmaier satu mare

Polițistul care a staționat pe o trecere de pietoni, sancționat contravențional

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare a sancționat contravențional conform OUG 195/2002 șoferul autospecialei de Poliție care a staționat neregulamentar, timp de o zi, pe o trecere de pietoni din municipiul Satu Mare.

A doua zi după incident, conducerea IPJ Satu Mare a anunțat că ”s-a dispus efectuarea de verificări, iar la finalul acestora vor fi luate măsurile legale care se impun”.

Din acest motiv, satumarenews.ro a solicitat conducerii IPJ Satu Mare să transmită concluziile verificărilor și măsurile luate în cazul conducătorului autoutilitarei de Poliție care în data de 6 noiembrie 2019 a staționat neregulamentar pe o trecere de pietoni din municipiul Satu Mare, respectiv pe strada Petofi Sandor, într-o curbă, chiar pe trecerea de pietoni, incomodând traficul în zonă.

”La nivelul Poliției municipiului Satu Mare s-a dispus declanșarea de verificări în urma cărora șoferul autospecialei a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, este răspunsul IPJ Satu Mare.

Practic, conducerea IPJ Satu Mare nu a oferit un răspuns concret privind sancţiunea aplicată, care poate să fie avertisment sau amendă, preferând să lase loc la interpretări.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii