banner draxkmaier satu mare

Accident rutier grav cu cinci victime, printre care și un copil de 5 ani, în apropiere de Corund

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cinci persoane, printre care și un copil de 5 ani, au fost implicate într-un accident pe raza localităţii Chieşd către Corund (judeţul Satu Mare).

Autoturismul în care se aflau cele cinci persoane a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în şanţ. Accidentul grav a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 17.20, pe Drumul Judeţean DJ 108F, pe raza localităţii Chieşd către Corund (judeţul Satu Mare). 

În accidentul rutier au fost implicate 5 persoane, dintre care 4 adulți și 1 copil. O persoană, o femeie de aproximativ 54 ani a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Potrivit ISU Sălaj, prima victima o femeie 57 ani, a fost preluată și asistată medical de echipaj Smurd și echipajul TIM. A doua victimă, o minoră de 17 ani, acuză dureri lombare şi a fost asistată medical de un echipaj al ambulanței. A treia victimă, un copil de 5 ani, acuză dureri la membru inferior.Toate cele trei persoane rănite au fost transportate la UPU Smurd Zalău pentru îngrijiri medicale.

”Accidentul s-a petrecut pe DJ 108, între localităţile Chieşd şi Corund la care a intervenit Punctul de lucru Sărmăşag şi un echipaj de terapie intensivă mobila de la Detaşamentul Zalău. În urma accidentului au rezultat trei persoane rănite din cele cinci persoane implicate. Echipajele SMURD şi ale ambulanţei au asistat persoanele rănite, iar cele trei victime au fost transportate la UPU Smurd Zalău”, potrivit ISU Sălaj.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii