Imprimă această pagină

Trei șoferi băuți sau fără permis, prinși de polițiști, în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trei șoferi aflați sub influența alcoolului sau fără permis de conducere s-au ales cu dosare penale la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, sâmbătă, 11 ianuarie, în jurul orei 15.45, polițiștii Biroului Ordine Publică Satu Mare din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au oprit pentru control pe strada Prahovei, din municipiul Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că autoturismul în cauză nu este înmatriculat iar persoana de la volan nu posedă permis de conducere.

Duminică seara, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au identificat în trafic, pe DC 50, între localitatea Rădulești și DN 1F Ghenci-Căuaș, un tânăr, de 19 ani, din localitatea Rădulești, care se afla la volanul unui autoturism. Verificările efectuate de polițiști au dus la concluzia că persoana de la volan nu posedă permis de conducere.

Tot în cursul serii de duminică, în jurul orei 20.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat în trafic un tânăr, de 23 de ani, din comuna Certeze, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii