Imprimă această pagină

Trei persoane din Satu Mare amendate pentru că nu au respectat izolarea la domiciliu

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Astfel, la data de 25 mai a.c., 151 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.

 

În perioada de referință au fost efectuate 1.936 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

 

Totodată, polițiștii au identificat trei persoane care nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu, acestea fiind sancționate contravențional și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele mai sus menționate au fost internate în centre de carantină.

 

Polițiștii atrag atenția sătmărenilor să respecte măsurile privind prevenirea sau combaterea bolilor și pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS CoV-2, în special a celor care au obligația de a respecta măsura izolării la domiciliu. Reamintim cetățenilor care nu respectă măsura izolării la domiciliu, că riscă o sancțiune contravențională cuprinsă între 1.000 și 5.000 de lei, conf. Lg. 55/2020, și măsura carantinării instituționalizate, care se va lua față de acesta, pe cheltuială proprie.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii