Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Pompierul Ovidiu Șimon, eroul zilei

O calitate care stă la baza carierei de pompier este spiritul civic. 

Plin de ambiție și devotament, printre mulți alți salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,, Someș “ al județului Satu Mare, regăsim spiritul civic în personalitatea morală fermă a sergentului major Șimon Ovidiu, care ieri, aflandu-se în perioada concediului de odihnă și îndreptându-se către localitatea Gherla din Județul Cluj, în jurul orei 11:20, în timp ce conducea a observat o persoană căzută pe partea carosabilă pe raza localității Borlești.

Ovidiu a scos trusa de prim ajutor din autoturismul său și s-a îndreptat către victimă,  în timp ce evalua starea acesteia și-a anunțat colegii, prin apel la numărul unic 112, despre eveniment. 

După ce a efectuat evaluarea primara a femeii, care prezenta mai multe plăgi și contuzii la nivelul capului, toracelui și a brațului stâng, ajutându-se de materialele de prim ajutor din trusa medicală, a efectuat toaleta plăgilor și pansarea acestora,  imobilizarea coloanei cervicale și a membrului superior afectat.

Pana la sosirea paramedicilor, salvatorul a supravegheat si dialogat permanent cu victima, îngrijindu-se ca starea de sanatate a acesteia sa nu se agraveze. 

Pentru noi, Ovidiu este eroul zilei.

Felicitări!

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii