Imprimă această pagină

Sătmăreanul care a agresat o patrulă a Poliției de frontieră, arestat preventiv pentru 30 zile

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sătmăreanul care a agresat, săptămâna trecută, o patrulă a Poliției de frontieră a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

”La data de 22.08.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 1885/P/2020, în care s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și punerea în circulația sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, s-a reținut că în data de 22.08.2020, în jurul orei 03:30, inculpatul O.M. După ce a condus autoturismul Mitsubishi Pajero de la domiciliul său până pe digul râului Tur, într-o zonă interzisă accesului oricărui autovehicul sau persoană, împreună cu numitul S.V.M., a agresat fizic și verbal patrula Poliției de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmații - SFP Petea, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-le celor doi agenți leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale, respectiv 26-28 zile de îngrijiri medicale.

Prin încheierea judecătorulu de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare din 28.08.2020, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului O.M. Pe o durată de 30 zile.

Urmărirea penală a fost efectuată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ITPF Sighetu Marmației - Serviciul Teritorial al Poliței de Frontieră și al Compartimentului de Control Intern din cadrul IPJ Satu Mare”, se arată în comunicatul Parchetului.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii