COVID-19 | Autoritățile sătmărene intensifică verificările, pe fondul creșterii numărului de îmbolnăviri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul corona virus, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 
Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.
 
Suntem și vom fi prezenți pe raza județului.
Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.
 
Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.
 
Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur.
 
Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante.
 
Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii