Imprimă această pagină

Eugen Kovacs: ”Tot mai mulți careieni ajung în spital și, din păcate, unii dintre ei ajung să piardă lupta cu virusul”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Eugen Kovacs, primarul Careiului, face apel la locuitorii orașului să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, să evite pe cât posibil deplasările și să iasă din casă doar dacă e strict necesar.

Stimați careieni, 

Chiar dacă unii bagatelizează pericolul, coronavirusul este printre noi. Reînnoiesc apelul la respectarea strictă a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. Vă rog să evitați pe cât posibil deplasările. Ieșiți din case doar dacă e strict necesar. În asemenea situații, vă rog să purtați în mod corect măștile de protecție, astfel încât să vă acopere gura și nasul. Evitați aglomerațiile și dezinfectați-vă cât mai des posibil mâinile. De asemenea, vă rog să renunțați la reuniunile cu membrii familiei și cu prietenii pentru a evita transmiterea COVID-19.

Tot mai mulți careieni ajung în spital și, din păcate, unii dintre ei ajung să piardă lupta cu virusul. Pericolul este mai mare decât oricând datorită intensificării transmiterii comunitare. Dacă numărul de cazuri va continua să crească, vom ajunge în situația în care sistemul sanitar va intra în colaps.

În cazul în care prezentați simptomele specifice infectării cu COVID-19, evitați contactul cu alte persoane și contactați imediat medicul de familie. În cazurile grave, sunați de urgență la 112”, a transmis primarul.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii