Incendiu la o casă din Prilog Vii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Azi-noapte, la ora 01:55, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit  din localitatea Prilog Vii.   

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 11 pompieri militari, aparținând Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 6 pompieri voluntari din cadrul SVSU Orașul Nou..

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului. Reacția promptă a pompierilor a salvat o locuință și o anexă gospodărească, situată în imediata vecinătate.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului jarul sau scânteile provenite din coșul de fum necurățat corespunzător.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars întreg acoperișul și mobilierul de la parterul clădirii și s-au degradat demisolul clădirii și anexa de depozitat lemne.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii