Imprimă această pagină

Dosar penal în cazul accidentului de ieri de pe Podul Golescu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ieri, în jurul orei 07:30, pe Podul Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare, s-a produs un eveniment rutier soldat rănirea uşoară a două persoane.

Un tânăr de 25 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, iar pentru a evita coliziunea cu acesta, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un parapet metalic de delimitare a părții carosabile, fiind apoi  proiectat într-o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Medieșu Aurit care circula  din sens opus. 

Impactul s-a soldat cu distrugerea parapetului și avarierea celor două autovehicule. De asemenea  cei doi  conducători auto au fost răniți ușor. 

Cei doi șoferi care conduceau autoturismele au fost testați cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii