Banner blato Livrare1 

Pataki Csaba: ”Ne așteaptă un an foarte greu, probabil vom avea un buget la care va trebui să drămuim cu mare atenție fiecare cheltuială”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierii județeni sătmăreni și-au ales astăzi vicepreședinții. Ioan Rus și Valer Beșeni, ambii PNL, vor ocupa cele două funcții, potrivit votului dat în cadrul ședinței extraordinare de astăzi.

La finalul ședinței extraordinare, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba a subliniat importanța unei relațiii directe cu UAT-urile din județ și susținerea proiectelor majore la Guvern. Acesta a mai precizat că este nevoie de drămuirea tuturor cheltuielilor în anul care vine.

  • ”Eu sunt om de echipă, împreună cu dl Rus am format o echipă bună și cred că dl Beșeni se va integra în acest stil de lucru. Eu vă asigur că prin completarea cu dânșii, eu zic că nimeni nu trebuie să fie supărat sau să se simtă că nu e reprezentat la cel mai înalt nivel deoarece eu am fost președintele tuturor sătmărenilor și la fel vă garantez că în cei 4 ani care urmează nu va exista vreun cetățen al județului în opoziție. Indiferent din ce direcție vine o inițiativă bună, noi trebuie să o sprijinim și să facem tot posibilul pentru a crește nivelul de trai în tot județul Satu Mare”, a spus Pataki. 

Acesta a mai precizat că este nevoie de drămuirea tuturor cheltuielilor în anul care vine.

  • ”Ne așteaptă un an foarte greu, probabil vom avea un buget la care va trebui să drămuim cu mare atenție fiecare cheltuială în ce direcție merge, să încercăm să eficientizăm munca tuturor instituțiilor care țin de coordonarea Consiliului Județean”, a mai spus Pataki.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii