Imprimă această pagină

Peste 200 de șoferi, sancționați în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier și au fost ridicate în vederea suspendării 31 de permise de conducere, dintre care 25 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 km/h, 3 pentru conducere și sub influența băuturilor alcoolice și alte 3 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare.

  

Astfel, vineri, 9 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Livada au depistat pe raza de competență, o femeie, de 48 de ani, din oraș Negrești Oaș, care se afla la volanul unui autoturism fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

 

În fapt, aceasta deținea un permis de conducere eliberat de autoritățile din Australia fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României. 

 

În noaptea de 10/11 aprilie a.c., în jurul orei 02.00, patrula mixtă formată dintr- un polițist din cadrul Poliției municipiului Carei și un jandarm, au depistat pe raza municipiului Carei, o femeie, de 34 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

 

În cauze, cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii