Imprimă această pagină

S-a lansat sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu lansează, în baza legii Nr. 350/2005, sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile, anul 2021, pe trei linii de finanțare:programul ”Sportul pentru toți”, Cultură și ”Proiecte de tineret, învățământ şi recreative”.

Finanțarea este defalcată astfel: 

  • 200.000 lei pentru proiecte culturale;
  • 50.000 lei pentru proiecte de învățământ; recreative și tineret;
  • 200.000 lei pentru programul ”Sportul pentru toți”;

Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei, pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an este: 10.05.2021 ora 16:00. 

Anunțurile de participare și documentația necesară pot fi descărcate de la următorul link: http://bit.ly/gmzproiecte 

Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu”, Bd. Transilvania, nr. 3, etaj 2 (clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor), până la data limită, cu specificaţia liniei de finanţare pentru care se aplică. Programul secretariatului: între luni și vineri, între orele 8-16, tel: 0261-768608. 

Aplicanții pot solicita informații suplimentare la adresele: 

  • Proiecte culturale: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
  • Proiecte de tineret și sport: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Informații financiare și decontare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a veni în sprijinul asociațiilor, în vederea depunerii proiectelor, echipa Centrului Cultural va organiza o sesiune de informare online pe platforma Zoom în data de 21.04.2021, ora 18:00.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii