Imprimă această pagină

Razii | Polițiștii au verificat 55 de terase, precum și peste 800 de sătmăreni aflați în carantină și izolare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Politistii au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 562 de persoane aflate în carantină, 321 aflate în izolare și au fost organizate 12 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 426 de persoane. 

Au fost controlate 25 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 55 de terase, restaurante, fastfood-uri, hoteluri și 69 de mijloace de transport.

Echipele de control au depistat și sancționat 93 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Scopul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancțiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19.

Reamintim că în toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00 - 05.00.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii