Imprimă această pagină

Primăria Satu Mare deschide mâine încă trei centre de vaccinare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Satu Mare deschide mâine încă trei centre de vaccinare. 

Primăria  Municipiului Satu Mare deschide marți, 20 aprilie, trei centre de vaccinare în sălile de sport de la: Școala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu” (str. Rodnei nr.64): https://bit.ly/3n6qXlN ; Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” ( str. Ion Vidu nr. 51-53): https://bit.ly/32nLIQu , respectiv sala de la Liceul ,,Traian Vuia” (Bulevardul Cloșca nr.72/A): https://bit.ly/3sDYuVP  .

Vaccinarea se va efectua cu Pfizer, iar programările se pot face pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/  

Detalii și informații suplimentare se pot solicita la numerele de telefon:

• Centrul de vaccinare - Școala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu”: 0711916512

•Centrul de vaccinare - Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga”: 0760787857

•Centrul de vaccinare - Liceul ,,Traian Vuia”: 0749235956

Pentru facilitarea accesului persoanelor din zone izolate, a celor imobilizate sau greu deplasabile la vaccin, dar și pentru a impulsiona dinamica vaccinării, în județul Satu Mare vor funcționa două caravane mobile de vaccinare începând de săptămâna viitoare, unde vor avea prioritate categoriile descrise anterior, dar se vor putea vaccina toți cetățenii.     

Prefectul a solicitat transmiterea către toate unitățile administrativ-teritoriale  a unei solicitări de a se catagrafia teritoriul pentru centralizarea situației persoanelor aflate în dificultate de mobilitate dar și a celorlalte categorii de persoane care doresc a fi vaccinate în vederea unei optimizări și riguroase planificări a deplasării caravanelor mobile de vaccinare în județ.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii