Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Municipiul Satu Mare a intrat în scenariul verde

Municipiul Satu Mare trece în scenariul verde. Începând de mâine, în reședința de județ se aplică noi măsuri, mai relaxate, privind domeniul HoReCa și cel al spectacolelor/culturii.

Prefectul Altfatter Tamás a convocat astăzi ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, în cadrul căreia s-a actualizat la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale incidența  cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus. Astfel, se modifică Anexa la HOTĂRÂREA  C.J.S.U. nr.15 din 26.03.2021  privind stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate  de noul Coronavirus. 

 

Incidența în municipiul Satu Mare a coborât la 1,09 infectări la mia de locuitori, ceea ce face ca, alături de celelalte localități urbane din județ, măsurile de protecție care se aplică permit de exemplu funcționarea restaurantelor la o capacitate de ocupare de 50%, organizarea de spectacole, concerte la o capacitate de 50% a sălii și funcționarea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc la o capacitate de 50%. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii