Imprimă această pagină

Incendiu la o casă din Negrești-Oaș

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Aseară, la ora 20:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Negrești Oaș. 

La fața locului s-au deplasat 2 ofițeri, 1 maistru militar, 11 subofițeri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacara la nivelul mansardei și al acoperișului. 

Un subofițer care se afla în timpul liber, în vecinătatea casei incendiată, s-a deplasat la locul evenimentului și a acordat ajutor, colegilor săi, până la finalul intervenției. 

Cauza probabilă de producere a incendiului este efectul termic al curentului electric la un mijloc de iluminat improvizat.

Au ars în mansardă: 3 camere, un dressing și o baie, la nivelul acoperișului: 240 metri lineari de corni, 36 de metri lineari de grindă, 200 metri pătrați de învelitoare din țiglă, și s-au degradat camerele de la parterul casei.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii