Banner blato Livrare1 

Un camerunez și un senegalez, prinși la granița cu Ungaria

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistatîntr-un autoturismdoi cetățeni din Camerun și Senegal care intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în Vestul Europei.

În data de 12 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei, județul Satu Mare, au declanșat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate. 

”Astfel, în jurul orei 22:20, colegii noștri au observat pe comunicația Carei – Urziceni, județul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în România din care au ieșit doi cetățeni de origine afro-asiatică.

Deoarece nu-și justificau prezența în zona de frontieră, persoanele respective au fost conduse la sediul instituției pentru cercetări suplimentare.

Din primele verificări s-a constatat că cei doi cetățeni din Camerun și Senegal, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, și că aveau intenția să treacă ilegal frontieră din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge în Vestul Europei”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii