Dragoș va fi operat! Vasile Lucuț a donat 20.000 de euro pentru salvarea bebelușului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Patronul firmei Unicarm, Vasile Lucuț, a donat suma de 20. 000 de euro,
bani necesari pentru o intervenție chirurgicală în străinătate pentru salvarea vieții lui Dragoș, un bebeluș în vârstă de opt luni.
În urma diferitelor campanii umanitare s-a adunat suma de aprozimativ 20.000 de euro. În această dimineață, Vasile Lucuț a donat restul de 20.000 de euro necesari.
Familia Sabou poate să facă toate demersurile pentru a-și duce copilul la spitalul din Belgia în cel mai scurt timp, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale, grație efortului financiar făcut de cunoscutul om de afaceri Vasile Lucuț, precum și al tuturor sătmărenilor care au făcut în aceste zile donații.
Micuțul Dragoș, la doar 8 luni, a fost diagnosticat cu o boală de inimă, adică are o hemoragie internă severă. A suferit o intervenție chirugicală la Târgu Mureș, însă mai are nevoie de încă Acum, grație efortului financiar făcut de omul de afaceri Vasile Lucuț, dar și al tuturor sătmărenilor care au donat din puținul lor, copilul va fi transportat în cel mai scurt timp posibil la un spital din Belgia unde va fi operat.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii