Imprimă această pagină

Polițiștii sătmăreni, la datorie în minivacanța de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În contextual acestui sfârșit de săptămână, precum și a celebrării zilei de 15 august, care reprezintă sărbătoarea ”Adormirea Maicii Domnului”, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie în aceste zile.

Aceștia vor acționa, cu efective mărite, din cadrul tuturor structurilor de poliție, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care aduc atingere ordinii și liniștii publice, astfel încât cetățenii județului Satu Mare să se poată bucura într-un climat de siguranță, de acest week-end prelungit. 

Așadar, din acest punct de vedere, cu toții suntem conștienți că un număr ridicat de persoane vor dori să se deplaseze către lăcașurile de cult de pe raza județului Satu Mare, pentru a participa la această sărbătoare de mare însemnătate pentru creștini.

În acest sens, polițiștii rutieri atrag atenția fiecărui participant la traficul rutier, fie că acesta are calitatea de conducător auto, biciclist sau pieton, asupra deplasării pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, atât pentru siguranța acestora, cât și a celor din jur. 

De asemenea, atragem atenția conducătorilor auto de a manifesta o atenție sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni, marcate și semnalizate corespunzător, întrucât fluxul acestei categorii de participanți la traficul rutier va fi unul ridicat.

”Pe această cale, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor cetățenilor sătmăreni  un sfârșit de săptămână liniștit, fără evenimente neplăcute, felicitându-i totodată pe cei care își celebrează ziua onomastică!”

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii