Imprimă această pagină
Proiect | Sală polivalentă la Carei. Valoarea investiției este de peste 90 milioane lei Foto cu titlu de prezentare

Proiect | Sală polivalentă la Carei. Valoarea investiției este de peste 90 milioane lei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Luni, 5 septembrie, în cadrul ședinței extraordinare, Consiliul Local Carei a aprobat indicatorii tehnico-economici și devizul general pentru construirea unei săli polivalente în municipiul Carei.

Potrivit studiului de fezabilitate aprobat, valoarea investiției este de 90,898 milioane lei. Viitoarea sală polivalentă va avea parterul și încă două nivele și o suprafață construită de 6.700 mp.

Primăria Carei a identificat posibilități de finanțare prin Compania Națională de Investiții a proiectelor de construire a facilităților sportive, subprogramul Complexuri sportive.

”În prezent, activitatea sportivă la nivelul municipiului Carei se desfășoară doar în săli de sport școlare sau pe terenuri în aer liber, în lipsa unui centru sportiv multifuncționale, destinat sportului de amatori și profesioniști. În municipiul Carei nu există o sală polivalentă cu acces public, fapt ce limitează desfășurarea unor activități sportive de o anumită anvergură și posibilitatea pregătirii echipelor sportive de performanță”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre, semnată de primarul Eugen Kovacs.

 

”Proiectul este necesar și asigură îmbunătățirea infrastructurii sportive la nivelul municipiului Carei. Proiectul este oportun atât din punct de vedere al nevoii de dezvoltare a orașului nostru, al infrastructurii sportive în special, cât și al asigurării creșterii gradului de participare activă a populației de toate vârstele la activități sportive”, se mai arată în nota de fundamentare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii