Imprimă această pagină

Percheziții la cămătari. Polițiștii au găsit în locuințele lor aur, teancuri de bani și țigări. Valoarea prejudiciului 800.000 euro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Miercuri, 28 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat 17 percheziții domiciliare, într-un dosar de camătă. 

percheziții camatari satu mare
Astfel, polițiștii de investigare a criminalității economice, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Satu Mare și a polițiștilor criminaliști au desfășurat o acțiune, în municipiul Satu Mare, vizând o grupare infracțională, bănuită de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals și camătă.

percheziții camatari satu mare 1

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente care atestau tranzacții imobiliare, bijuterii și sume de bani, după cum urmează: 1.486,74 grame aur, 110.780 lei, 20.240 euro, 1.000 dolari, 1.530 lire sterline, 68.500  forinți, 16.420 de țigarete de proveniență ucraineană și 7 telefoane mobile, prejudiciul estimat fiind de peste 800.000 de euro. 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

percheziții camatari satu mare 2

percheziții camatari satu mare 3

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii