davis banner

Belgarom EcoHeat - singurul magazin de sisteme alternative de încălzire din județul Satu Mare!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O sobă pe peleți reprezintă un dispozitiv termic modern, inovativ, cu un randament ridicat și foarte eficient! Belgarom EcoHeat este primul și singurul magazin din județul Satu Mare specializat în comercializarea de sobe și șeminee pe peleți de cea mai bună calitate. 

Sobele pe peleți sunt dispozitive cu design exclusivist, foarte eficiente și moderne, ce se potrivesc în orice cămin, prezentând consum redus de combustibil și un randament termic foarte crescut, generând un proces de ardere ecologic și eficient. 

Magazinul dispune de o gamă variată de sobe pe peleți, din gamele Ecoforest și Cadel, orice model din categoria de sobe pe peleți este practic și intuitiv, poate fi controlat de la distanță cu ajutorul telefonului, tabletei sau computerului.

În funcție de dimensiuni și putere (între 5,2 și 12 kw), diferite specificații (cu una sau 3 direcții), prețul acestora diferă de la 1.500 până la 4.111 euro. 

eco heat belgarom incalzire peleti 1

De asemenea, magazinul oferă peleți la cele mai mici prețuri: prețul unui sac de peleți este de 28 de lei/bucată, respectiv 27 de lei/bucată la achiziția unui palet.

Pentru fiecare produs se oferă o garanție de 2 ani și piese de schimb pentru tot, echipa Belgarom EcoHeat asigură montajul, întreținerea și mentenanța. 

Un beneficiu important pentru clienții Belgarom EcoHeat îl reprezintă faptul că, în cazul în care soba achiziționată se defectează, clientul primește o sobă la schimb până la finalizarea reparației!

Echipa de montaj a companiei a urmat cursuri de specializare în Belgia și Franța, chiar la sediul furnizorilor cu care au încheiat parteneriat, respectiv Ecoforest și Cadel, luând contact și învățând cot la cot cu profesioniștii.

eco heat belgarom incalzire peleti 2 

Pe scurt, magazinul Belgarom EcoHeat din Satu Mare oferă un plus de confort și eleganță în locuința ta! 

Magazinul dispune de o gamă variată de accesorii necesare întreținerii acestor sobe pe peleți (soluții de curățare, burete uscat de curățat sticla etc).

eco heat belgarom incalzire peleti 3

Tot de aici mai puteți achiziționa o serie variată de grill-uri pe peleți: Grill Kamado pe cărbune din ceramică la prețul exclusivist de 5.180 lei, precum și Grill-ul afumătoare Traeger pe peleți conceput pentru regii BBQ-ului. Cu controlerul digital compatibil Wi-Fi puteți controla interiorul grătarului de pe telefon pentru o îmbunătățire majoră a aromei. Grill Traeger pe peleți este disponibil în magazin la prețul de 5892 lei. Alături de grill puteți achiziționa diverse condimente și baițuri pentru carnea la grill, precum și peleți premium, special concepuți pentru grill din cireș, măr și hickory. 

eco heat belgarom incalzire peleti 4

eco heat belgarom incalzire peleti 5

Magazinul dispune și de încălzitoare de terasă, cuptoare pentru pizza, hornuri, focare de grădină cu design modern.

Te așteptăm la punctul nostru de lucru din municipiul Satu Mare, strada Pinului nr. 3, să alegi din vasta noastră gamă de produse și să fii în pas cu noile tendințe din domeniul termic!

eco heat belgarom incalzire peleti 6

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii