Au furat 50.000 de euro dintr-un imobil situat în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigații Criminale au organizat o acțiune în județul Mureș în vederea punerii în executare a 4 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mai multe instrumente susceptibile a fi utilizate la deschiderea ușilor de imobile, sumele de 400 de euro și 1000 de lei, telefoane mobile și cartelele aferente, precum și două autoturisme.
De asemenea, polițiștii au identificat doi bărbați, de 39 și 61 de ani, ambii domiciliați în județul Mureș, bănuiți că în cursul lunii februarie a.c., ar fi pătruns fără drept într-un imobil situat în municipiul Satu Mare, de unde ar fi sustras suma de 50.000 de euro.
Față de bărbatul de 39 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii