Imprimă această pagină
Kereskenyi Gabor continuă să dea lecții jurnaliștilor, în special celor ”care au împins căruța PSD-ului” Foto: Valentin Păduraru

Kereskenyi Gabor continuă să dea lecții jurnaliștilor, în special celor ”care au împins căruța PSD-ului”

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
O nouă ședință de Consiliu Local, o nouă lecție pe care primarul Kerskenyi Gabor ține să o dea jurnaliștilor sătmăreni. Practic, la orice întrebare care i se adrează, primarul răspunde cu o altă întrebare prin care cere să fie luat la întrebări altcineva.
  • ”Trebuie să începem de la începuturi și este un lucru despre care n-au scris prea mulți ziariști, mai ales ăia care au împins căruța PSD-ului, până în momentul de față că această investiție carere ar fi trebuit să se înceapă în luna mai și este o investiție care n-o început în luna mai. Deci rog acei ziariști care au împins și până acuma mai încearcă să împingă căruța unora altora, să întreabă pe acești distinși domni de ce nu s-o început, de ce nu s-o demarat această investiție în luna mai?!” - Kereskenyi.
Vă reamintim că prima ”lecție” pe care primarul Kereskenyi a ținut să o dea jurnaliștilor a fost chiar la finalul ședinței de Consiliu local de luna trecută, când, la subiectul privind modul de cheltuire a banilor la FC Olimpia, a ținut să atragă atenția jurnaliștilor cu privire la modul în care își fac datoria: ”Vă rog frumos și pe dvs, stimați reprezentanți mass-media, mare atenție, este și responsabilitatea dvs. să mai puneți niște întrebări la acești oameni: Undye' s banii?”

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii