Imprimă această pagină

(FOTO) Lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale, de pe Ostrovului, pe ultima sută de metri

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, împreună cu administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, au verificat vineri, 9 martie, lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului.

”Lucrările la blocul de locuințe sociale de pe str. Ostrovului sunt în grafic și le vom finaliza la timp. Condițiile sunt foarte bune, astfel că, vom fi foarte exigenți la acordarea acestor locuințe. Ne preocupă și siguranța locuitorilor din cartierul Soarelui, motiv pentru care Poliția Locală a făcut mai multe acțiuni pe str. Ostrovului, iar prezența polițiștilor locali în zonă s-a intensificat. Zona respectivă trebuie să capete o altă față!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.
Având în vedere că lucrările avansează conform graficului stabilit, reabilitarea se va finaliza în vara acestui an. În prezent se mai lucrează la finisajele interioare și la introducerea utilităților publice: electricitate, apă, și gaz, fiecare apartament având centrală de încălzire proprie.
Blocul de locuințe sociale cuprinde 39 de aparatemente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin programul de construire a locuinţelor sociale. Valoarea lucrărilor este de 3, 4 milioane de lei.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii