Imprimă această pagină

Bursa locurilor de muncă | Peste 700 de locuri de muncă oferite de angajatori

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

55 de angajatori s-au prezentat azi la Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune ce se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Directorul Agenției Județene a Locurilor de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Simona Derșidan, a declarat că la bursa de azi sunt prezenți un număr de 55 de agenți economici care oferă 789 de locuri de muncă.
De asemenea, la bursă sunt prezenți și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) respectiv al Centrului Militar, care își prezintă oferta educațională.

Din cei 185 de agenți economici contactați, 55 de agenți economici au fost prezenți la bursa și au oferit 789 de locuri de muncă din care 24 pentru studii superioare.
Principalele domenii în care s-au făcut oferte de muncă sunt:
Industria mecanică –374 locuri de muncă în următoarea structură, operatori CNC, lăcătuș mecanic, montator subansamble, sudor, strungar, inginer automatist, inginer mecanic.
Industria textilă – 118 locuri de muncă, confectioner asamblor articole textile, cusător fețe încălțăminte,confectioner prelucrător în industria textilă, aburitor textile.
Industria lemnului – 70 locuri de muncă, tâmplar, tapițer.
Construcții - 98 locuri de muncă , zidar ,zugrav, dulgher, fierar betonist.
Alte domenii - 129 locuri de muncă, lucrător comercial, bucătar, barman, gestionar, ospătar, controlor de calitate,electrician,cameristă hotel,agent vânzări etc.
La bursa au participat 850 de persoane in căutarea unui loc de muncă din care 40 au fost angajati în ziua bursei, din care 12 ucenici. Au fost intervievate 640 persoane .Din chestionarele completate de către agenții economici a rezultat faptul că 302 de persoane au fost selectate in vederea participării la interviu pentru angajare.
Cu ocazia bursei, AJOFM Satu Mare a prezentat si oferta locurilor de muncă din Uniunea Europeană prin standul realizat de reprezentantul Eures, oferta de formare profesională pentru anul 2018, precum și programul de ucenicie.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii