banner draxkmaier satu mare

Adrian Cozma: ”Satu Mare este pe ultimele locuri în toate clasamentele posibile, fie că vorbim de atragerea de fonduri europene, fie că vorbim de modernizarea drumurilor”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

”Satu Mare este pe ultimele locuri în toate clasamentele posibile”, a declarat astăzi Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă. Răspunsul i se adresează actualului președinte al CJ, Pataki Csaba, care a afirmat zilele trecute că Satu Mare este în topul județelor la atragerea de fonduri europene. 

La conferința de presă au participat Dorin Bartok, candidat la funcția de consilier județean și primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

  • ”Satu Mare este pe ultimele locuri în toate clasamentele posibile. Fie că vorbim de atragerea de fonduri europene, fie că vorbim de modernizarea drumurilor, fie că vorbim de proiecte depuse în perioada anterioară sau în momentul în care vorbim sau în curs de implementare. Deci în toate aceste clasamente suntem pe ultimele locuri. Ceea ce cu foarte mult tact a exploatat domnul președinte și tot la nivel de declarații politice a făcut-o și actualul primar care spuneau că avem nu știu câte milioane, miliarde de euro rată de atragere a fondurilor europene. Este într-adevăr vorba, și unde au încercat ei să ne distragă atenția, de acel proiect, masterplan de apă-canal, care a început acum vreo zece ani, a fost semnat acel proiect de Apaserv cam prin 2012, acel mega plan pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canal. Într-adevăr, în 2012 fiind semnat, în 2014 a început implementarea lui, iar într-o astfel de logică probabil acel proiect mărește oarecum suma care a fost atrasă”, a declarat Adrian Cozma.

 

Cozma a mai spus că UDMR și Pataki nu se pricep să dezvolte economia județului.

  • ”Satu Mare nu a reușit să dezvolte turismul. Consiliul Județean Satu Mare în acești patru ani nu a făcut absolut nimic pentru infrastructura rutieră, nu a făcut nimic pentru dezvoltarea turismului”, a mai spus Adrian Cozma.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii