Banner blato Livrare1 

Candidații UDMR Satu Mare pentru parlamentare, validați de conducerea centrală a organizației

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lista de candidați ai UDMR Satu Mare pentru Parlamentul României a fost validată vineri de conducerea centrală a organizației.

Candidații UDMR pentru Camera Deputaților: Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs, Szőcs Péter, Németh Szabolcs, Tóga Ștefan, Fanea Imola și Gindele Imre. 

Candidații UDMR pentru Senat: Turos Lóránd, Găman Mihai, Szejke Ottilia si Thorockay Sándor Antal

”Cei 11 candidați au experiență profesională vastă, iar anii petrecuți în administrația publică locală și centrală i-au ajutat să găsească soluții la problemele sătmărenilor, iar odată cu intrarea în Parlament își vor continua proiectele”, a transmis conducerea UDMR Satu Mare. 

Lóránd Magyar, candidat de pe prima poziție pentru Camera Deputaților, a avut în ultimii 4 ani o amplă activitate în cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, precum și în Comisia specială a Camerei Deputaţilor pentru elaborarea, modificarea şi completarea propunerilor legislative în materia sportului organizat în România. Este un apărător și susținător al fermierilor și micilor producători agricoli.

Szabolcs Nagy, în prezent administrator public al județului Satu Mare și președintele CA al Spitalului Județean Satu Mare, are o mare experiență în administrația publică locală. A fost direct implicat în ultimii 4 ani în proiectele privind modernizarea infrastructurii rutiere din județul Satu Mare, precum și în modernizarea sistemului sanitar din județ. Totodată, a fost unul din cei care a gestionat acțiunile privind prevenirea răspândirii virusului Saras Cov-2.

Lorand Turos este vicepreședintele Comisiei de Cultură și Media a Senatului, poziție din care a avut mai multe inițiative legislative privind susținerea culturii și tradițiilor maghiare din Transilvania.

“UDMR Satu Mare a obținut un scor foarte bun la alegerile locale pentru că a prezentat cea mai bună echipă de candidați. La fel procedăm și la alegerile parlamentare, unde propunem din nou o listă cu candidați foarte buni. Dorim să avem o echipă de parlamentari cu influență, care să concretizeze proiectele importante pentru județul nostru în următorii patru ani”, a declarat președintele UDMR Satu Mare, Csaba Pataki.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii