Banner blato Livrare1 
banner simple shop

PNL Satu Mare a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Adrian Cozma și Ovidiu Duma deschid lista candidaților la Camera Deputaților și Senat

Adrian Cozma deschide lista candidaților PNL Satu Mare la Camera Deputaților, iar Ovidiu Duma este primul pe listă la Senat.

Liberalii sătmăreni au depus în această după-masă, miercuri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidați pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 6 decembrie.

  • ”Avem cea mai reprezentativă echipă pentru Parlamentul României, o echipă care se bazează pe experiență, atât administrativă, cât și în mediul privat. Consider că avem de făcut sătmărenilor cea mai bună ofertă, vrem să fim reprezentanții sătmărenilor în Parlamentul României, vrem și ne propunem ca viitorul Guvern să rezolve multe dintre problemele care astăzi există, în special cele birocratice. Ne luăm în serios aceste candidaturi pe care ni le-am asumat, ni le însușim și cred cu tărie că vom reuși să facem lucruri bune pentru județul Satu Mare și pentru țară”, a declarat Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii