Imprimă această pagină

Florin Cîțu, despre ”marea relaxare” de la 1 iunie: ”Dacă ne vaccinăm, vom renunța și la mască”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații despre relaxarea preconizată de la 1 iunie. Prim-ministrul a spus că nu vom reveni la normalitate 100% pe 1 iunie, dar se va face un prim pas spre acest obiectiv.

”A fost o întâlnire pe care o aștept de un an de zile, care ne dă speranță. Începem să ne gândim la revenirea la normalitate. Știu că o spun de foarte multe ori, dar depinde doar de noi, o campanie de vaccinare de succes ne poate aduce la normalitate. 

Nu revenim la 1 iunie sută la sută, asta e clar. Este un prim pas. Nu revenim la normalitate fără vaccinare. Este singura soluție. Am fost închiși două luni de zile și nu am revenit la normalitate, deci nu asta este soluția”, a spus Florin Cîțu, joi.

”Eu aș vrea să fie redeschis totul mai devreme. Sunt avansate discuții pentru teste pilot pentru Teatrul Național și Opera Națională. 

Dacă ne vaccinăm, vom renunța și la mască. Trebuie să ne gândim după ce avem ținta de 10 milioane de vaccinați, până atunci nu are rost”, a mai punctat prim-ministrul.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii