Imprimă această pagină

Vizită în unitățile de învățământ. Adrian Cozma: ”Putem începe școala în condiții bune”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a efectuat o vizită în unitățile de învățământ din municipiul: ”Cred că putem începe școala în condiții bune și se vede de la un an la altul că situația este îmbunătățită în privința infrastructurii școlare, a dotărilor”, este concluzia deputatului.

”Am făcut o vizită în mai multe unități de învățământ pentru a vedea la fața locului dacă suntem pregătiți pentru începerea noului an școlar. Am reușit să ajung la mai multe școli și împreună cu o parte a conducerilor instituțiilor am făcut o evaluare în teren. Cred că putem începe școala în condiții bune și se vede de la un an la altul că situația este îmbunătățită în privința infrastructurii școlare, a dotărilor. 

E important să asigurăm condiții decente pentru toți copiii și acesta trebuie să fie un principiu pentru viitorii ani, să aducem toate școlile la standarde educaționale de calitate. În felul acesta elevii se vor putea înscrie oriunde știind că vor avea condiții bune și în timp se va ține cont doar de distanța până la școală iar în felul acesta lucrurile se vor așeza natural. 

Le mulțumesc tuturor pentru implicare și sper să avem un început de drum bun pentru toți copiii din Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii