Imprimă această pagină

Deputatul PNL Adrian Cozma: ”Guvernul a alocat o sumă importantă de bani pentru Tășnad. Atât fermierii cât și producătorii locali trebuie să aibă condiții bune pentru desfacerea produselor”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul PNL Adrian Cozma a efectuat azi o vizită la producătorii locali din orașul Tășnad, comunitate pentru care Guvernul a alocat o sumă importantă de bani și, susține Cozma, ” în scurt timp se vor vedea investiții aici la piață dar și la alte obiective ale orașului”. 

”Mă bucur de fiecare dată să revin la Tășnad pentru că aici se vede că orașul e gospodărit și de aceea am sprijinit din prima zi de mandat comunitatea de aici. 

Săptămâna asta Guvernul a alocat o sumă importantă de bani pentru Tășnad și în scurt timp se vor vedea investiții aici la piață dar și la alte obiective ale orașului. Aici, atât fermierii cât și producătorii locali trebuie să aibă condiții bune pentru desfacerea produselor. Piața trebuie să fie transformată, să avem toalete curate și condiții decente pentru un comerț civilizat. Se va investi și în asfaltarea zonei ceea ce e un lucru bun. 

Cred că asta trebuie să facem cu toţii. Să rezolvăm probleme. În fiecare zi să punem o cărămidă la creșterea comunităților noastre. Politica despre asta este și cred că și aici și în tot județul Satu Mare suntem pe un drum bun”, a mai spus Cozma.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii