Imprimă această pagină

Adrian Cozma: ”De șapte ani UDMR conduce Spitalul Județean și este un dezastru”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că îi transmite un mesaj clar președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, și anume ”să nu mai joace la ruleta UDMR sănătatea sătmărenilor”. 

”De doi ani de zile este o telenovelă la Spitalul Județean Satu Mare în ceea ce privește managementul cu manageri interimari, cu concursuri anulate. Acum am aflat că managerul interimar actual a dat în judecată instituția pe care el o reprezintă pentru faptul că acesta nu îndeplinește condițiile de studii pentru a participa la concursul pentru postul de manager. Este noaptea minții!”, a declarat Cozma.
”Este inadmisibil ca cea mai mare instituție, cel mai mare angajator, fiind o instituție de stat, Spitalul Județean, cu un buget pe măsură, cu o importanță pe măsură, probabil cea mai importantă  instituție din punctul meu de vedere în județul Satu Mare este Spitalul de Urgență Județean Satu Mare. Este inadmisibil cum se ajunge în această situație. De șapte ani UDMR conduce destinele județului Satu Mare, de șapte ani UDMR conduce Spitalul Județean și este un dezastru. Managementul de la Spitalul județean este un dezastru. Suntem pe primul loc la mortalitate infantilă, suntem pe primul loc pe țară la boli cardio-vasculare. UDMR controlează Spitalul Județean dar prin acest control se joacă cu sănătatea sătmărenilor manipulând legi, regulamente și decizii judecătoriești”, a declarat Adrian Cozma.
”Domnul Adrian Marc a contestat în instanță decizia de respingere a dosarului de candidatură de către Consiliul de Administrație tocmai pentru a avea timp să își finalizeze studiile, fiindcă nu îndeplinește criteriile actuale. Iar până la finalizarea proiectului poate va reuși să își obțină diplomele”, mai spune Cozma.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii