Imprimă această pagină

Handbal | Cupa CBA, ediția a V-a, sâmbătă, 1 iunie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, de Ziua Copilului, CS Atletik Satu Mare organizează turneul Internațional de Handbal ”Cupa CBA”. 

Competiția destinată junioarelor U15 a ajuns la ediția a V-a, se va desfășura în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare și în acest an va avea la start patru echipe din trei țări: Mateszalkai MTK (Ungaria), HC Karpaty Uzhgorod (Ucraina), Centrul Național Olimpic Baia Mare și Atletik Satu Mare.

În cadrul turneului, va avea loc un seminar, desfășurat în parteneriat cu FRH, în cadrul căruia se vor discuta problemele cu care se confruntă minihandbalul. Seminarul va fi condus de antrenorul coordonator al Centrul Național Olimpic Timișoara, Jordi Giralt.

Sponsorul principal al competiției, CBA Nord Vest, a pregătit și la ediția din acest an surprize pentru fetele care se vor duela pe semicerc în cadrul Turneului Internațional - Cupa CBA.

Competiția va începe sâmbătă, de la ora 09:00, cu ședința tehnică, iar de la ora 09:30 va începe primul meci și de la ora 11:00 al doilea meci. Între orele 12:30/13:00 - 16:30/17:00 va avea loc seminarul, iar de la orele 17.00 și 18.30 se vor juca ultimele două jocuri ale zilei de sâmbătă.

Duminică dimineață, la orele 9.30 și 11.00, sunt programate ultimele două meciuri, după care urmează festivitatea de premiere.

handbal cupa cba

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii