Imprimă această pagină

Handbal | Centrul Olimpic Baia Mare a câștigat ”Cupa CBA 2019”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

S-a tras cortina și peste cea de a V- a ediție a Cupei CBA la handbal feminin, Centru Olimpic Baia Mare fiind echipa câștigătore a ediție din acest an.

A fost un turneu cu reușite frumoase, atât pe teren cât și în tribună, unde spectatorii și-au susținut frenetic echipele favorite. Fetele de la cele patru echipe au arătat un handbal frumos și plăcut ochiului, s-a jucat cu ardoare și abnegație pentru a demonstra celor prezenți în sală că totuși, handbalul este sport național.

Locul I a fost ocupat de CNOPJ Baia Mare, pe locul al doilea s-a situat echipa din Ujgorod - Ucraina, echipa gazdă a ocupat locul III, iar sportivele din Mateszalkai - Ungaria, locul IV. S-au acordat și premii speciale, ”Cel mai bun portar" - Neagu Diana de la CNOPJ Baia Mare, ”Cel mai tehnic jucător " - Herman Lilla de la Mateszalkai și ”Golgheterul competiției " - Pop Denisa de la ACS Atletik Satu Mare. 

La final prin bunăvoința reprezentantului CBA Nord Vest, Vincze Eniko, echipele au fost răsplătite cu medalii, cupe, diplome și câte un pachet cu dulciuri.

Organizatorii mulțumesc sponsorului principal al competiției, CBA Nord Vest Satu Mare, conducerii LPS Satu Mare, DJST Satu Mare și Crucea Roșie - filiala Satu Mare și nu în ultimul rând d-lui Jordi Giralt, antrenor coordonator la CNOPJ Timișoara. 

De asemenea, CS Atletik Satu Mare mulțumește colaboratorilor clubului, sportivelor și părinților care au fost prezenți la sală, fie că au venit din Sighetul Marmației, Ungaria sau Baia Mare, să-și încurajeze favoritele.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii